Cum sa vinzi online produse naturiste

octombrie 8, 2016 | Autor: | Posted in Plafar online, Produse naturiste

Conform revistei Nutrition Business, vanzarile de produse naturiste din SUA au ajuns la 102 miliarde $ in 2008

produse naturiste

Produse naturale

Consumatorii nu doresc numai sa achizitioneze produse naturale pentru beneficii pentru sanatate, dar cred ca ele contribuie la protectia mediului. Produse naturiste sunt cele formulate fara ingrediente artificiale si supuse unei prelucrari minime. Produsele includ alimente naturale si organice, produse de sanatate si frumusete, suplimente alimentare, imbracaminte din fibre naturale. Produsele naturiste sunt o mare afacere si ar putea fi o afacere online profitabila, de asemenea.
Daca aveti de gand sa vindeti produse alimentare pe care le-ati facut dvs la un pret bun, va trebui sa respectati coduri de stat si locale pentru productia comerciala de produse alimentare si de a obtine licenta corespunzatoare de la departamentul local de sanatate publica. Bionatura Plant, Pharma Dacica, Royal Nutrition, Vita Crystal sunt printre cei mai importanti furnizori de produse naturiste din Romania. Unul dintre cele mai cautate produse ale firmei Bionatura Plant este Biostem ce este recomandat pentru multiplicarea naturala a celulelor stem. Aducand bucataria de acasa la aceste standarde poate fi costisitor. Cu toate acestea, s-ar putea sa gasiti o bucatarie la un restaurant local complet autorizat, unde sa fie de inchiriat spatiul sau atunci cand acesta nu este deschis. Puteti gasi o sursa de produse naturiste realizate de fermierii locali pe care le-ati putea vinde in magazinul online. Poate ca exista un apicultor local care ar fi fericit sa ii vindeti mierea lui.

Un alt produs românesc recomandat de medicina alternativă este Trioncolinat creat de laboratoarele Pharma Dacica. În această gamă sunt disponibile trei produse distincte, Trioncolinat 1, 2 și 3, fiecare avand efecte benefice clar definite.

Legea defineste ce produse sunt naturiste si nu-i usor pentru a reglementa procesul de productie

Producatorii nu trebuie sa utilizeze substante toxice sau contaminate si nu trebuie sa eticheteze gresit produse. Prin urmare, este usor de a crea produse naturale pentru uz alimentar sau cosmetice pentru a le vinde folosind ierburi, flori si uleiuri. Printre cele mai cautate produse naturiste se afla Flavin7 care este foarte bogat in flavonoide. Gama de suplimente alimentare pe baza de zeolit sunt foarte cautate. De asemenea, produsele pentru oxigenare celulara sunt foarte cautate in Romania. Exista o serie de publicatii utile care va pot ajuta sa invete tehnici de productie.
Industria produselor naturiste se confruntă cu o crestere de 9% pe an, condusa in parte de branduri noi si emergente si indicand faptul ca consumatorii sunt gata pentru sanatate si frumusete mai curate.

Autor:

This author has published 26 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (1)

  1. Mihai M.

    Produsul naturist BIOSTEM de la firma romaneasca Bionatura Plant este foarte renumit pentru ca a ajutat la vindecarea multor boli grave. Este un produs natural de top, care sper ca va fi din ce in ce mai bine apreciat.

Additional Articles From ‘Plafar online’