Ferrari World Park – cel mai mare parc de distractii indoor din lume

ianuarie 29, 2020 | Autor: | Posted in DIVERTISMENT, JOCURI

In Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, pe insula artificiala „Yas Island”, se afla cel mai tare parc de distractii pentru cei care nu sunt indiferenti la adrenalina si toata viata au visat sa devina un pilot profesionist de Formula Unu – Ferrari World. Parcul a fost inaugurat in 4 noiembrie 2010 si a obtinut instantaneu faima si popularitate la nivel mondial. El ofera oaspetilor posibilitatea unor distractii dinamice unice, la dezvoltarea si testarea carora au luat parte reprezentanti de seama ai producatorului auto de renume mondial, Ferrari.

Ferrari World Park are 5 roller-coastere

ferrari world park

Ferrari World Park, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Parcul de distractii este de tip indoor si ocupa un frumos pavilion care repeta exact simbolul Ferrari cu contururile sale. Dintre cele 5 roller-coastere (Fiorano GT Challenge, Formula Rossa, Flying Aces, Turbo Track si Mission Ferrari), mandria complexului de divertisment este cel mai rapid roller-coaster pneumatic din lume, Formula Rossa, unde carucioarele sale ating o viteza de 240 km/ora in doar 4,9 secunde. In total, vizitatorii parcului au acces la peste 20 de atractii diferite care sunt direct legate de lumea Ferrari: carusele tematice, spectacole interactive, o galerie de supermasini si chiar o scoala de piloti adevarata.

In plus fata de principalele sale atractii, parcul include si o galerie comerciala unde puteti cumpara suveniruri sau puteti comanda cadouri personalizate memorabile. In parc exista restaurante minunate, cu meniuri excelente din bucataria internationala, precum si un cinematograf excelent, asa ca aici va puteti relaxa confortabil si va puteti bucura de divertisment intreaga zi. Ferrari World Park este cel mai mare parc de distractii de tip indoor din lume, suprafata sa masurand 86.000 metri patrati.

Ferrari World Park si atractiile din jurul sau

In afara parcului, puteti face o excursie la galeria de arta „Louvre Abu Dhabi”, aflata langa Ferrari World Park. Pentru cunoscatorii florei si faunei, gradina botanica si zoologica, Emirates Park, se afla la 9,7 km distanta. In plus, daca sunteti interesat de obiective turistice istorice, mergeti in nord (la 25 de kilometri) catre minunata catedrala a Sfantului Iosif. Situat la doar 900 de metri distanta, minunatul parc acvatic „Yas Waterworld” va invita sa va bucurati de curse sau plimbari spectaculoase pe apa.

Comentariile sunt închise pentru Ferrari World Park – cel mai mare parc de distractii indoor din lume Tags:

Autor:

This author has published 77 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.