Medicina naturista, azi

februarie 10, 2017 | Autor: | Posted in Plafar online, Produse naturiste

Peste tot in lume medicina alternativa se dezvolta tot mai mult, aceasta si datorita faptului ca medicina conventionala, prin medicamente de sinteza, nu reuseste sa asigure un tratament eficient pentru multe boli

olimpiq stemxcell, celule stem

Un tratament naturist urmeaza anumite etape de baza, care sunt: purificarea sau detoxifierea organismului; tratarea organului afectat; pastrarea starii de sanatate. Foarte importanta este si atitudinea psihica atat a pacientului cat si a curatorului. Alimentatia sanatoasa si exercitiile in aer liber au de asemenea un rol important. Pentru mentinerea sanatatii organismului uman este necesar consumul de produse ce pot stimula multiplicarea unor celule stem, ce au rolul de a stimula imunitatea organismului. Magazinele online de tip Plafar vă pot pune la dispoziție o gamă diversă de suplimente alimentare pentru sănătatea familiei dvs, pentru întărirea imunității sau pentru detoxifiere. Depinde doar de dvs ce alegeri veți face.

Cercetarea plantelor medicinale

Chiar si cercetatorii stiintifici se reintorc la studierea plantelor si remediilor naturiste, in dorinta lor de a gasi remedii la afectiunile tot mai divese ale omului modern. De asemenea, se spune ca Institutul Natural pentru studiul Cancerului din SUA a explorat efectele toxice deținute de planta graviola împotriva celulelor canceroase în programul de screening pentru plante ce a avut loc in primele zile din 1976. Pe baza programului de screening, ce a fost realizat de Institutul Natural de Cancer, ilustrează, cu ajutorul unei demonstrații, că frunzele și tulpinile de Graviola au efecte toxice active care lupta impotriva celulelor canceroase. Produsele naturiste cu efect antioxidant sunt recomandate de medicina alternativa. De exemplu, produsele care sunt bogate in flavonoide, se bucura de un succes urias chiar si in tara noastra.

S-a observat în diferite studii vitro facute pe planta Graviola ca exista un compus natural fitochimic numit acetogenins despre care se spune că prezintă efecte toxice care sunt selective, ceea ce este de ajutor atunci când vine vorba de a lupta impotriva diferitelor celule canceroase, cum ar fi adenocarcinom mamar care se spune că e rezistent la medicamente, liniile celulare canceroase care cauzeaza cancerul de colon, liniile celulare canceroase care cauzeaza cancer pancreatic, liniile de celule canceroase care cauzeaza cancer de ficat, liniile tumorale ale sânului, adenocarcinomul in prostata, precum și liniile celulare care sunt canceroase in plamani. Un produs natural cu efecte benefice fiziologice este uleiul de canepa ce poate fi folosit in caz de boli neurologice, epilesie sau pentru intarirea sistemului imunitar,

Clasificarea medicinii alternative

Principalele ramuri ale medicinii naturiste sunt fitoterapia, apiterapia, acupunctura, reflexoterapia, cromoterapia, meloterapia, gimnastica psiho-somatica.

Autor:

This author has published 75 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (1)

  1. doctor fito-terapeut

    este f bine ca pe piata romaneasca de profil se gasesc atat de multe produse naturiste. romanii aprecieaza din ce in ce mai mult valentele pozitive ale medicinii alternative. produsele naturale sunt aproape la fel de eficiente ca si cele de sinteza, dar nu prezinta aceleasi efecte negative.

Additional Articles From ‘Plafar online’