Misteriosul Vivi Nevo și mass-media

ianuarie 8, 2019 | Autor: | Posted in STIRI, MASS-MEDIA

Poate că pentru multă lume acest nume este absolut necunoscut. Unul din cei mai bogați magnati ai presei din lume este Vivi Nevo, milionarul discret care a reușit să își protejeze cu grijă viață personală.

Vivi Nevo, născut în România, în vârstă de 57 de ani, este acționar la companii uriașe precum Time Warner, News Corp, Twitter, Goldman Sachs, eBay și Microsoft, nume de referință pe Wall Street, Silicon Valley și Hollywood.

Misteriosul Vivi Nevo și mass-media

Vivi Nevo

Nevo nu s-a căsătorit niciodată. În 2008 era logodit cu o actrița, Ziyi Zhang, dar a rupt logodnă în 2010. Este un bun prieten al Madonnei și se zvonește că ar fi avut o relație amoroasă cu Kate Moss. Are o fată pe nume Lilly dintr-o altă relație amoroasă.

“Am totul și am nimic. Uneori mă simt că și cum aș fi cel mai singur bărbat de pe planetă. Am atâtea lucruri, dar nu am cu cine să le împart. Atunci când apare o femeie în viață mea, mă întreb dacă nu vrea averea mea. Mi-ar plăcea să mă însor. Le-am făcut pe toate în viață, mai puțin asta. Dar unde găsesc o femeie reală. În Los Angeles? Nu sunt sigur. Fiica mea Lilly este singură mea familie”, a spus milionarul.

Nevo s-a născut la București, dar a crescut în Tel Aviv, Israel. Numele de botez al milionarului este Aviv. Își păzește cu grijă identitatea de paparazzi, nu se lasă ușor descoperit și este o persoană deosebit de discretă.

Tatăl lui Nevo a fost inginer chimist, iar mama era medic anestezist. Vivi a rămas orfan de mama la vârsta de 20 de ani. Mama sa i-a lăsat moștenire câteva milioane de dolari, bani pe care Nevo i-a investit în 1990 în companii media, iar profiturile uriașe l-au impus printre cei mai bogați oameni de afaceri din zona mass media.

Comentariile sunt închise pentru Misteriosul Vivi Nevo și mass-media Tags:

Autor:

This author has published 78 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.

Additional Articles From ‘STIRI, MASS-MEDIA’