Sfaturi pentru tipărirea de pliante si flyere

martie 12, 2017 | Autor: | Posted in AFACERI, Marketing si publicitate, Tipografii

Folosind un pliant sau un flyer este o modalitate foarte bună de a vă promova un eveniment viitor al afacerii dumneavoastră.

tipografie pliante flyere fluturasi

publicitate prin pliante flyere fluturasi

Aceste pliante și fluturași sunt de un mare ajutor în promovarea afacerii dvs. în momentul unei deschideri sau altui eveniment major. O alegere foarte buna atunci cand utilizam fluturași și flyere este să puneți și un link către site-ul dvs. pentru ca oamenii să poată vizualiza detalii despre afacerea ta.
Distribuirea de pliante și broșuri pentru a contacta diferiți clienți pot ajuta în a lăsa oamenii să comunice cu ușurință unul cu altul. De asemenea, aveți posibilitatea de a colecta adrese de email pentru lista de discuții, astfel încât să le puteți trimite mesaje în mod regulat. Împărțind aceste pliante și flyere la pragul ușii sau in cutiile poștale ale oamenilor este, de asemenea, o modalitate de a le distribui. Șoferii nu vor trece cu vederea parbrizele masinile lor, astfel încât să le puteți pune pliante și flyere acolo, în locurile de parcare. Un număr mare de clienți potențiali poate fi atins, iar aceasta este cea mai bună parte a distribuirii de pliante și fluturași.

Tipărirea de pliante și flyere a fost făcută mai ușor cu imprimare online.

Pentru a promova afacerea dvs., există mai multe companii online de printare, care vă poate oferi mii de desene sau modele de a utiliza. Acum, pentru partea tehnică, este important să vă amintiți câteva lucruri importante, atunci când comanzi online fluturașul sau flyerul. Trebuie să determinați cu atenție cuvintele pe care le veți folosi pentru a fi tipărite.
De asemenea, trebuie să ia act, atunci când se caută o tipografie pliante on-line, din gama de prețuri pe care le vor percepe pentru imprimare. Cele mai multe dintre tipografii vor calcula câte cuvinte folosiți, în timp ce există și altele care oferă promo-uri la preț pentru un anumit număr de cuvinte care urmează să fie utilizate.
Va fi benefic pentru tine dacă puteți găsi o tipografie flyere, care vă permite să tipăriți mai mult de trei culori, în pliantele și flyerele dumneavoastră. Cel mai sigur veți găsi servicii de imprimare care vă permite până la patru culori diferite, cu un preț foarte accesibil. Mai multe culori pe flyere și pliante vor face oamenii să acorde mai multă atenție. Acestea fiind spuse, este important de observat că textul este lizibil asigurându-se că culoarea de fond nu se amesteca cu culoarea textului.
In plus, trebuie să te uiți dacă tipografia cere să aveți o comandă minimă pentru a face o tranzacție cu ei. Asigurați-vă că folosiți oferte în care nu aveți nevoie de un tiraj mult mai mare decât numărul dvs. intenționat de tipărire. În cele din urmă, este foarte important să se planifice cu grijă aspectul, mesajul și scopul pliantelor și flyerelor dumneavoastră.

Comentariile sunt închise pentru Sfaturi pentru tipărirea de pliante si flyere Tags: , ,

Autor:

This author has published 77 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.