Scanarea prin biorezonanță

aprilie 13, 2017 | Autor: | Posted in Aparatura medicala, COMERT, MAGAZINE ONLINE

Diagnosticul secolului XXI aparține medicinei cuantice

sanatate

Medicina alternativa in mileniul III

Un diagnostic obținut la un calculator sofisticat, precum și terapia adecvată, prin scanerul de biorezonanță, este tehnologia medicala cea mai modernă și completă în cel de-al treilea mileniu, bazându-se pe analize spectrografice ale organismelor vii în vortexuri de câmpuri magnetice. Fiecare organism sănătos rezonează cu anumite modele de unde sau oscilații, care devin deficitare atunci când organismul este expus la stres, toxine, sau chiar la emoții negative prelungite. Aparatura medicală de diagnosticare prin biorezonanta, prin măsurarea frecventelor electromagnetice la pacienți, ne permite să monitorizam și să înregistrăm stadiile unui organism, pe drumul de la o sănătate bună la boală, la nivel de țesut organic, celulele sau chiar unii cromozomi caracterizați prin modificări electromagnetice specifice în fiecare din aceste faze.

Tehnologia tinde sa fascineze medici, dar si pacienti, atât prin capacitatea sa de a diagnostica boala in stadiile incipiente, cât și pentru multitudinea de informații pe care le colectează despre organe și alte părți ale corpului, inclusiv prezența microorganismelor (bacterii, virusuri, paraziți). Aparatul medical de scanare prin biorezonanță Metatron NLS permite, de asemenea, monitorizarea afecțiunilor inflamatorii, degenerative și oncologice ale corpului; un model virtual al organului bolnav sau al părții din organism apare pe ecran, cu partea bolnavă în mod corect localizată, precum și stadiul și tipul de boală analizată.

Valoarea unui astfel de sistem unic terapeutic și de diagnosticare constă în faptul că oferă posibilități mari în alegerea tratamentului.

Pentru fiecare pacient, medicamentele incluse în baza de date a aparatului, sau pe care pacientul le aduce, pot fi testate pentru a determina efectul asupra bolii pacientului, dacă există unul, sau dacă efectul a fost, probabil, contraindicat.

Metatron este un sistem de analiză și diagnosticare ce determină starea țesuturilor și organelor în acel moment. Aceasta permite prevenirea bolilor sau pentru a le trata prin echilibrarea frecvențelor sau prin anumite preparate medicamentoase. Sistem generator de frecvențe Metatron Hunter introduce noul concept de „medicina a sanatatii“, mai degrabă decât „medicina de boli“. Reduce numărul testelor clinice efectuate asupra pacienților și efectele lor secundare, uneori ireversibile.

Printre capabilitățile aparatelor medicale de analiză prin biorezonanță a stării de sănătate putem enumera următoarele:

  – diagnostic universal, care înlocuiește zeci de specialiști și analize de laborator
  – confortabil, nedureros, și fără raze dăunătoare
  – fără pregătire specială
  – utilizabil pentru toate vârstele, copii și femeile gravide
  – detectează boli în toate organele și sistemele
  – testază alergeni
  – detectează prezența bacteriilor, virusurilor și paraziților
  – testează efectele nocive ale aparatelor electrice și ale aditivilor alimentari
  – selectarea de calculator pentru cea mai buna terapie pentru pacienti (medicamente, terapie biorezonanta, homeopatie, produse pe bază de plante)
  – realizarea controlului rezultatelor terapiei.
Comentariile sunt închise pentru Scanarea prin biorezonanță Tags: ,

Autor:

This author has published 77 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.