Aparate foto compacte care totuși fac niște cadre incredibile

august 4, 2018 | Autor: | Posted in audio video tv foto, ELECTRONICE

Mulți dintre noi avem impresia că aparatele foto compacte nu sunt bune de mare lucru, în afară de câteva fotografii de familie, însă acest lucru este total greșit. Într-adevăr , majoritatea aparatelor foto compacte sunt destinate fotografiilor de familie, însă pe piață există și o grămadă de astfel de camere foto compacte care sunt destinate atât entuziaștilor cât și profesioniștilor. De aceea astăzi vom vedea două dintre multele aparate foto compacte, care, folosite corect, pot face niște cadre fantastice.

aparat foto compact

camera foto compacta

Primul pe listă este Sony DSC-RX100, facilitând un senzor de 20 de megapixeli, care captează cadre statice la rezoluția de 5472 x 3648, fiind disponibil și modul rafală, care poate capta 10 astfel de cadre într-o secundă. Este posibilă și înregistrarea de tip video, aceasta fiind efectuată la rezoluția de 1920 x 1080, framerate-ul fiind de 60 de cadre pe secundă. Acesta camera foto poate fi achiziționata la un pret aproximativ de 1500 de lei.

Următorul pe listă este un model produs tot de Sony, mai precis, acesta fiind DSC-W830. Acest model folosește un senzor de 20 de megapixeli, rezoluția foto maximă fiind de 5152 x 3864, iar în ceea ce privește capabilitățile video, acesta poate capta o imagine de dimensiuni 1280 x 720. Deși acest model nu este la fel de performant ca cel anterior, acesta vine la o treime din prețul celui anterior, Sony DSC-W830 putând fi achiziționat la prețul aproximativ de 500 de Lei.

Acestea fiind spuse, noi sperăm că acum sunteți informați în ceea ce privește aparatele foto de tip compact și că veți considera și această opțiune atunci când vine vorba de achiziționarea unei camere foto noi.

Comentariile sunt închise pentru Aparate foto compacte care totuși fac niște cadre incredibile Tags: , ,

Autor:

This author has published 76 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.