Compatibilitatea semnului Pesti cu celelalte zodii

septembrie 9, 2019 | Autor: | Posted in Astrologie, DIVERTISMENT

Relatiile de dragoste cu Pestii (19 februarie – 20 martie) sunt paradoxale si imprevizibile. Conducatorul lor, Neptun, este o planeta fantastica dar incetosata, unde este dificil sa deosebesti realitatea de fictiune. Nativul Pesti indragostit este sentimental, incredibil de senzual si predispus la idealizarea partenerului. Visator pasionat, isi imagineaza relatii in culorile curcubeului care, de cele mai multe ori, nu sunt deloc adevarate.

Caracteristicile semnului Pesti

compatibilitatea semnului pesti

zodia pesti compatibilitate

Atunci cand iluziile lor se confrunta cu realitatea sumbra, Pestii sufera dureroase dezamagiri. Prin natura lor, ei sunt romantici si idealisti, sunt predispusi la sacrificii in dragoste. Adesea aleg persoane ce au nevoie de ajutor si compasiune, fiind excelenti in calitate de insotitori. Daca o persoana nefericita care se plange de o soarta trista intra in campul lor vizual, aceasta ajunge imediat in sufletul nativului Pesti. Ca reprezentant al elementului apa, iubeste povestile romantice si emotiile puternice. Daca dragostea este reciproca, nativii Pesti o pot face sa para un basm adevarat. Reprezentantii acestui semn sunt oameni blanzi, educati si credinciosi, cu o organizare mentala remarcabila. Atat femeile Pesti, cat si barbatii, au nevoie de ingrijire si sprijin. Increderea in forta partenerului le permit sa isi dezvaluie potentialul creativ real si sa obtina succes in viata. Au nevoie de un insotitor care sa le risipeasca starile sufletesti negative si care sa ii ajute sa faca fata dezechilibrului emotional. Au nevoie de asigurari constante de iubire, lauda si afectiune. Daca Pestii nu gasesc un partener demn, ei merg cu fluxul, devenind contemplatori indiferenti. Atunci iau o pozitie pasiva, visand cu ochii deschisi la cineva ce le va castiga inima. Toleranta, simpatia, capacitatea de ascultare si gandirea neconventionala atrag multe persoane catre aceasta zodie.

Semnele cu care Pestii sunt compatibili

Pestii pot construi relatii armonioase cu persoanele avand ca element zodiacal pamantul, nativii din Taur, Capricorn sau Fecioara. De dragul bunastarii familiei, acesti parteneri sunt de acord sa „joace melodrama” cu nativii din zodia Pesti si sa se adapteze starilor lor instabile. Cooperarea unor elemente atat de diferite se manifesta prin capacitatea lor de a fi utile reciproc. Intuitia Pestilor se armonizeaza perfect cu calmitatea si practicitatea semnelor de pamant. Un Taur sobru ajuta nativul Pesti sa treaca perfect de la o lume iluzorie la realitate. Nativul Pesti, la randul sau, calmeaza rigiditatea Taurului, scutindu-l de stresul asteptarilor ambitioase. Un astfel de sprijin spiritual inspira incredere si optimism Taurului. Semnele Pesti si Fecioara sunt diametral opuse pe cercul zodiacal, dar ambele sunt semne maleabile, care se adapteaza bine unul cu celalalt. Astfel de parteneri nu au nevoie de duel. Sunt plini de resurse, flexibilitate, negocieri si au o mare capacitate de transformare. Capricornul ofera stabilitate si ii arata nativului Pesti ape calme unde sa inoate. In plus, isi inconjoara mereu tovarasul cu o atmosfera de senzualitate si romantism. Intr-o astfel de uniune, nativul Pesti simte o siguranta desavarsita si atunci se bazeaza complet pe un partener extrem de ocrotitor, iar viata Capricornului devine mai bogata si mai diversa.

Comentariile sunt închise pentru Compatibilitatea semnului Pesti cu celelalte zodii Tags: ,

Autor:

This author has published 78 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.