Egalitatea de gen. Cum manipuleaza femeile pe barbati

martie 28, 2022 | Autor: | Posted in DIVERSE

Este foarte la moda sa lupti pentru egalitatea de gen in ultima vreme. Si intrebarea mea este: cine are nevoie de ea? Fetele, femeile? Mie mi se pare ca multora nici nu le pasa. Cu siguranta, tot acest hype a fost dispersat din cauza acelor reprezentante ale sexului frumos care fie au fost ofensate de sexul mai puternic, fie din anumite motive nu se pot identifica in mod clar: sunt femei sau sunt barbati.

Despre ce vorbesc femeile?

Egalitate de gen

Lupta pentru egalitatea de gen

Am avut intotdeauna multe prietene si nu am ezitat niciodata sa le pun intrebarile care ma intereseaza, chiar daca nu au fost intotdeauna cele mai confortabile. De asemenea, nu beau mult si nu fumez, asa ca ma gasesc adesea singur cu partea feminina a echipei la diferite sarbatori, cand majoritatea baietilor merg sa fumeze. De multe ori s-a intamplat ca fetele sa nu observe prezenta mea. Sau nu au acordat atentie conversatiei masculine calme a celor care, de asemenea, nu au vrut sa „respire aer curat”. In astfel de momente, adesea ele trec la subiecte interesante. Si daca ai o ureche buna, poti invata o multime de lucruri interesante. Nu, nu au trecut niciodata dincolo de limitele decentei. In majoritatea cazurilor, era posibil sa auzi povesti obisnuite de zi cu zi. Si in timp ce tinerele fete nu „ziceau” mare lucru, cele care „fusesera casatorite de cativa ani” au impartasit din greseala cele mai valoroase informatii. Trebuia “citit” mult printre randuri, multi nu erau deloc interesati, dar din toate cele spuse a aparut o imagine a unui fenomen ciudat, ca sa spunem asa.

La inceput, toata lumea este politicoasa la o petrecere, vorbeste despre subiecte obisnuite plictisitoare, mesteca si bea. Dar cand barbatii merg la o pauza de fum sau se formeaza „grupuri de hobby”, incepe „acest” – vreau sa-l numesc „sabat”, dar nu, nu este cuvantul potrivit. Mai corect spus este vorba de “intalnirea guvernului secret“: dupa ce au discutat despre cine se culca cu cine in oras si cine triseaza, prezentarile incep cu rapoarte pe tema: „Cum imi manipulez sotul”. Exagerez putin, dar asa arata. Atunci, mi-am dat seama ca femeile decid totul. Chiar daca un barbat are un caracter foarte puternic, ea va lupta in continuare pentru putere asupra lui. Metodele sunt irelevante pentru atingerea acestui obiectiv bun.

Manipularea sentimentala

Manipulare sentimentala

Femeile manipuleaza emotional barbatii?

Exista o poveste cum ca intr-o buna zi domnul si doamna Clinton au ajuns la o benzinarie, iar intr-unul dintre muncitori, sotia presedintelui si-a recunoscut colegul de clasa si care chiar i-a fost iubit:
– Hillary, daca te-ai fi casatorit cu el, ai fi acum sotia unui benzinar! – a spus presedintele.
– Nu, Bill, daca m-as fi casatorit cu el, el ar fi fost presedintele SUA!

Stralucit, nu-i asa? Si stii ce? E adevarat! Poate ca situatia este fictiva, dar esenta nu este in niciun caz fictiva. In timpul presedintiei lui Bill Clinton, America a fost socata de un scandal: informatiile despre relatiile sexuale ale presedintelui cu secretara sa, Monica Lewinsky, au fost difuzate presei, care ulterior a marturisit ea insasi “crima”. Stia doamna Clinton despre asta? Categoric! Si-a parasit sotul? Nu, nu a facut-o. Si astazi este unul dintre principalii pretendenti la presedintia SUA.

Ce legatura are asta cu egalitatea de gen? Mie mi se pare ca este una directa. Si acest lucru marturiseste faptul ca nu exista limite pentru o femeie vicleana si inteleapta: ea decide ce va purta sotul ei pentru munca, pe cine va vota la alegeri, ce casa va cumpara. Despre ce inegalitate vorbim? Va spun mai multe: Roxelana impreuna cu sotul ei sultanul Suleiman si Anna de Kiev cu regele Henric I al Frantei au aratat, in urma cu 5 si 10 secole, cum se rezolva problema egalitatii de gen la nivel de stat. Majoritatea femeilor fac acelasi lucru in viata de zi cu zi, fiind niste manipulatoare excelente. Nu au nevoie de libertatea de exprimare, de vot sau de libertatea de miscare pentru a conduce lumea.

Comentariile sunt închise pentru Egalitatea de gen. Cum manipuleaza femeile pe barbati Tags:

Autor:

This author has published 77 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.