Cum sa devii un Web Designer

iulie 15, 2016 | Autor: | Posted in Web design, SEO

Uneori se confunda activitatea de web design cu cea de web developer; in timp de webdesign-ul se focalizeaza asupra aspectelor estetice ale unui site (culori, fonturi, aspect general), dezvoltarea web se focuseaza pe aspectele functionale ale siteului.

optimizare seo

optimizare site

Dezvoltatorii web in primul rand creeaza si proiecteaza site-uri web. De asemenea, poate fi responsabil pentru mentinerea unui site si supravegherea aspectelor sale tehnice, cum ar fi viteza si capacitatea. Dar, treaba ta principala este de a se asigura ca site-ul creat arata bine, functioneaza in mod corespunzator, si este umplut cu un continut si o grafica corespunzatoare, indiferent daca o proiectati dvs sau sa folositi scriitori si artisti pentru a crea continut.

Puteti urma cursurile unui liceu de informatica sau a unei facultati tehnice pentru a te specializa in computere. Cu toate ca s-ar putea sa fii in masura sa invete singur cum sa scrii cod, pregatirea formala va pregateste pentru a crea o gama larga de solutii web-design daca va trebui sa lucrezi cu succes cu intreprinderi. Daca doriti ca sa lucrati la creare website sau de a dezvolta site-uri mai tehnice, veti avea nevoie de cel putin patru ani de pregatire in programe de calculator, informatica sau alt domeniu legat.

Trebuie sa aveti un numar de abilitati de baza pentru a deveni un dezvoltator web, inclusiv de competenta in HTML5, JavaScript, Java, Hypertext Preprocessor si jQuery. Trebuie sa stii cum sa convertesti o varietate de formate de copiere in formate web utilizabile. Abilitatile necesare pentru a avea succes includ capacitatea de a comunica bine cu designeri, scriitori si clienti, precum si de a analiza nevoile si de a crea solutii. De asemenea, trebuie sa fie un maniac pentru detalii.

Optimizarea site-ului

In afara de proiectarea si constructia unui site, o alta etapa importanta este optimizare site pentru motoare de cautare. Optimizarea are doua ramuri clare: optimizare on-page si optimizare off-page. Principala directie a optimizarii off-page este link building, care poate insemna publicarea de advertoriale SEO si inscriere in directoare web.

In 2012, aproximativ 25% din dezvoltatori web au fost auto-angajati, care lucreaza in mod independent sau in firme mici operate de proprietar. Atunci cand lucrezi pentru o afacere mai mare, principala cale de a avansarea este prin intermediul managementului. Cu o experienta si o diploma de licenta, puteti obtine un post de manager de proiect, unde veti avea mai putin de lucru, dar veti petrece mai mult timp cu planificarea, coordonarea si conducerea proiectelor web-dezvoltare.

Crearea de site-uri web si optimizarea SEO este un domeniu in crestere rapida si este de asteptat sa continue sa creasca intr-un ritm de circa 20% pina in 2022. Cele mai multe locuri de munca sunt in companiile care furnizeaza servicii informatice pentru clienti, de exemplu publicarea de articole SEO focalizate pe anumite cuvinte cheie. Industriile implicate in procesarea datelor, gazduirea site-urilor web folosesc, de asemenea, dezvoltatori web. De asemenea, puteti gasi de lucru in domeniul serviciilor financiare si companii de asigurari, institutii de invatamant, societati religioase si de caritate, cat si in asociatii profesionale.

In ziua de astazi Internetul reprezinta ceea ce era Marea Mediterana in antichitate si evul mediu: cea mai importanta magistrala de dezvoltare economica si culturala.

Comentariile sunt închise pentru Cum sa devii un Web Designer Tags: , , ,

Autor:

This author has published 78 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.