Beneficiile ferestrelor si usilor termopan

aprilie 18, 2018 | Autor: | Posted in CONSTRUCTII, Termopane

Siguranta și securitate
Ferestrele și ușile cu tamplarie PVC sau aluminiu oferă securitate fără precedent. Montat cu echipament de blocare in mai multe puncte, este extrem de dificil de a forta intrarea printr-o fereastră / ușă incuiata. Ferestrele termopan pot fi echipate, de asemenea, cu majoritatea șuruburilor și balamalelor de siguranță prezente pe piață, menținându-vă în siguranță pe dumneavoastră și pe familia dvs. Profilurile PCV nu sunt usor inflamabile, iar în caz de incendiu se sting repede. Acestea sunt proiectate pentru siguranța celor dragi și a intregii proprietăți.

termopan

termopan

Reduce cheltuielile cu energia
Ferestrele cu tamplarie din PVC sunt utile atat vara cat si iarna, intrucat economisesc costurile energiei, reducând suma cheltuită pentru încălzirea sau răcirea locuinței. Ferestrele termopan, prevăzute cu doua sau trei foi de geam, vă mențin confortul pe tot parcursul anului. În cazul în care doriți în continuare să utilizați un aparat de aer condiționat sau un încălzitor în condiții meteorologice extreme, cheltuielile cu energia vor fi mai mici, deoarece transferul de temperatură prin ferestrele și ușile termopan este limitat.

Liniste si pace – reducerea zgomotului exterior
După o zi de lucru aglomerată, un mediu liniștit vă ajută să vă relaxati. Chiar dacă locuiți în apropierea unei sosele aglomerate, casa dvs. va fi liniștită daca aveti termopane cu profile PVC chiar si la pret ieftin. Sistemul de ferestre termopan poate obține o clasă de transmisie a sunetului (STC) de 44 dB, când este prevăzută cu geam dublu.

Nu este necesară întreținerea
Curățenia nu este o corvoadă; ferestrele și ușile termopane sunt făcute pentru a vă economisi timp și bani. Nu vor necesita niciodată șlefuirea sau vopsirea. Acestea nu vor putrezi si nu se vor torsiona, lăsându-vă mai mult timp să vă relaxați și să vă bucurați de viață. Puteți șterge ferestrele cu o cârpă moale și un detergent standard pentru uz casnic pentru a îndepărta praful. Feroneria va trebui să fie lubrifiata o dată pe an.

Dur, rezistent, durabil
Indiferent de vreme, ferestrele termopan și ușile termopan sunt făcute să reziste. Putem vedea termopane care sunt fabricate din PVC special, de înaltă performanță, iar in interior profilele sunt armate cu profile din otel. Aceasta înseamnă că ferestrele și ușile realizate cu tamplarie PVC sunt durabile și durabile. Iar daca totusi veti avea nevoie de servicii reparatii termopane, va fi usor sa gasiti un meserias dispus sa va ajute. La exterior, termopanele isi pastreaza aspectul lucios de mulți ani.

Geamul termopan dublu
Ferestrele sau ușile cu geam termopan dublu incadrat in profile PVC; intre cele două geamuri de sticlă exista un spațiu între 12mm și 16mm. Decalajul dintre cele două panouri este menținut în poziție cu o bară de distanțare și conține fie aer normal, fie poate fi umplut cu gaz de argon. Unitatea de sticlă este sigilată pentru a fi etanșă și montată în rama de PVC.
Ideea din spatele geamurilor duble este că două geamuri de sticlă, plus spațiul dintre ele, acționează ca un strat de izolație care împiedică trecerea căldurii sau a frigului din exterior în casa ta, făcând astfel eficiența energetică. În unele țări geamurile triple sunt utilizate pentru creșterea eficienței energetice a unei clădiri.

Comentariile sunt închise pentru Beneficiile ferestrelor si usilor termopan Tags: , , , , ,

Autor:

This author has published 78 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.