Cum poate deveni spatioasa o baie de mici dimensiuni

martie 27, 2019 | Autor: | Posted in CONSTRUCTII, instalatii electrice sanitare

Camerele destinate bailor din majoritatea apartamentelor au anumite restrictii privind dispunerea obiectelor sanitare. In consecinta, e destul de dificil sa obtineti o baie cu un decor original. Din fericire, exista solutii la aceasta problema, de la sistemele de iluminat si pana la finisaje si depozitare, astfel incat puteti face baia sa arate mai spatioasa si mai confortabila, facand alegerile potrivite. Este important ca obiectele sanitare pe care le alegeti sa fie cat mai minimaliste si mai compacte posibil. Datorita spatiului redus din baie, obiectele sanitare pe care le alegeti vor trebui sa fie simple, dar cu personalitate.

Dusul este preferat cazii

Pentru a potrivi fiecare element in spatiul disponibil, o solutie practica ar fi sa renunti la cada si sa o inlocuiesti cu o baterie practica de dus, o cadita sau un panou de dus. Tocmai de aceea un astfel de obiect sanitar cu cap de dus fix poate schimba atmosfera in intreaga baie, adaptandu-se in orice stil, fie el retro sau modern. Unele modele pot preveni depunerea calcarului.
Pentru a completa spatiul de dus, puteti alege o cadita de dus alba sau colorata, avand la dispozitie diverse marimi, cu dimensiuni personalizabile si mai multe culori, de la cele neutre la rosu aprins. Confectionate dintr-un material inovator foarte rezistent, cu o suprafata anti-alunecare, aceste cadite moderne se pot adapta si personaliza pentru baia ideala.

Vasele WC suspendate economisesc spatiu

Un vas WC suspendat poate economisi foarte mult din suprafata pardoselii si este ideal pentru baile mici. Acesta ofera un aspect elegant baii si o fac mult mai usor de curatat. Rezervorul este ascuns in perete si acest lucru lasa loc unor eventuale rafturi deasupra vasului de toaleta, pe care le puteti folosi ca spatiu de stocare aditional. Inca un avantaj – vasul de toaleta poate fi pozitionat la orice inaltime preferati.

Lavoar integrat in mobila

Spatiul de sub lavoar este un subiect sensibil cand vine vorba de eficientizarea spatiului. Exista mobila special creata care se pliaza pe instalatiile sanitare si pe forma lavoarului pentru a beneficia din plin de acest spatiu. Orice element de design intr-o baie mica ar trebui sa aiba un scop, sa fie functional si sa eficientizeze spatiul respectiv. Ar putea parea o provocare sa personalizati o baie cand aveti un spatiu restrans la dispozitie, dar folosindu-va de un decor inteligent, acesta poate fi transformat intr-loc atat practic, cat si elegant si, chiar poate parea mai mare decat este in realitate.

Comentariile sunt închise pentru Cum poate deveni spatioasa o baie de mici dimensiuni Tags: ,

Autor:

This author has published 78 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.