Program de vouchere de 9.000 lei pentru masini noi

mai 7, 2018 | Autor: | Posted in AUTO, MOTO, VELO

Primaria Capitalei a lansat oficial regulamentul pentru noul program in care va acorda vouchere in valoare de 9.000 de lei la cumpararea de masini noi.

bucuresti

Noul program de care pot beneficia mii de romani din Bucuresti, va functiona intr-o maniera asemanatoare cu programul Rabla.

Prima de casare este de 9.000 RON, iar acest bonus se adreseaza exclusiv proprietarilor de autovehicule domiciliati in Bucuresti. Un alt aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este faptul ca masina casata trebuie sa fie inmatriculata neaparat in Bucuresti. Potentialii beneficiari de pe urma acestui program lansat de Primaria Bucuresti nu trebuie sa aiba datorii de nici un fel la bugetul local sau cel de stat.

Si societatile comerciale pot beneficia de pe urma acestui program de vouchere

Noul program nu se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Va fi disponibil si ptr societati comerciale cu sediul social in Municipiul Bucuresti. In cadrul programului vor putea lua parte societati comerciale care nu au fost condamnate pt infractiuni contra mediului inconjurator.

Pentru prima etapa a acestui program sunt atribuite 5.000 de vouchere cu valoare de 9.000 RON. Voucherele primite in urma casarii vechiului autoturism trebuie pot fi utilizate la achizitionarea unui automobil nou , cu motor Euro 6 sau cu sistem de propulsie electric. Autovehiculele cu motoare disesel nu se incadreaza in acest program. De asemenea sunt luate in calcul achizitiile de electrocasnice noi dar cu clasa energetica superioara, cat si bunuri electronice si alte mijloace de locomotie care nu polueaza. Deci, vechii proprietari de rable pot sa le schimba pentru trotinete electrice ori electrocasnice.

Pentru acest program cu vouchere de 9.000 RON accesul se face pe principiul primul venit, primul servit. Perioada de lansare a programului va fi anuntata in curand pe site-ul Primariei Munincipiului Bucuresti, cu trei zile inainte de ziua programata pentru startul programului. Regulamentul va fi disponibil de consultat tot pe site, astfel incat sa fii pregatit in ziua lansarii.

Comentariile sunt închise pentru Program de vouchere de 9.000 lei pentru masini noi Tags: ,

Autor:

This author has published 77 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.